Türkiye nin En İyi Sohbet Odaları – Gönül | Chat Odaları | Sohbet Siteleri | Muhabbet | Mirc

Sohbet Girişi


* Şifreniz yoksa boş bırakın. FARKLI SÜRÜM İLE BAĞLAN

Masaüstü üzerinden bağlanmak için mIRC Indir.

Sohbet Girişi


* Şifreniz yoksa boş bırakın. FARKLI SÜRÜM İLE BAĞLAN

Masaüstü üzerinden bağlanmak için mIRC Indir.

Arızalı Erkekler ile Baş Etme Sanatı


Arızalı Erkekler ile Baş Etme Sanatı

Arızalı olan erkekler ile baş etme sanatı, kadınların en çok ihtiyaç duyduğu şey olabilir. Peki, erkekleri nasıl yönlendireceksiniz?

Kadınların ilişki anlamında ya da sosyal hayat anlamında ne yazık ki rahat etmesinin yolu arızalı erkekler ile baş etme sanatı ile oluyor. Çoğu zaman istemediği durumları ile aklı ile çözen kadınlar, bir şekilde erkeklerden uzaklaşmanın yolunu buluyor. Elbette bu durum arızayı tadında bırakan erkekler için geçerli. Bizim size önerilerimiz, yaşanabilecek olan arızalı durumlarda erkekler ile nasıl baş edecek olduğunuzu gösteriyor.

Birkaç öneri ile siz de erkekler ile baş etmeyi öğrenin…

Baskın Olan Bir Erkek ile Baş Etmek

Kararları konusunda son derece baskın olan bir erkek ile baş etmek zordur. Çünkü aynı zamanda kadının da talepleri olacaktır. Aslında kadının kendi hayatı için kararlarını birtakım oyunlar ile partnerine kabul ettirme çabası üzücüdür. Ancak baskın olan bir erkek ile baş etme konusunda yapmanız gereken, iki seçenek sunma yöntemi. Yani direkt olarak birini söylemek onlar için baskınlığa zarar verme gibi gözükebilir. Ancak bu durumda kadının erkeğe istediği iki seçeneği sunması, aralarından birinin erkek tarafından seçilmesi sanki erkeğin dediğinin olmuş olması demektir. Bu durumda yine sizin dediğiniz olacaktır. Bu taktik ile direkt olarak siz de baskın olan bir erkek ile çok daha rahat baş edebilirsiniz. Rahat bir şekilde kendinizi ifade etmek de mümkün olur. Ayrıca sizin istekleriniz de gerçekleşmiş olur.

Sinirli Erkek ile Baş Etmek

Peki, sinirli olan bir erkek ile nasıl baş edersiniz? Burada önemli olan sizin bir ölçüde sakin kalabiliyor olmanız. Nasıl mı? Elbette sinir olan erkek için çözüm; sizin bazı şeyleri ertelemenizdir. Sebebi ise sinirli olarak yapılan konuşmalarda da size karşı dezavantajlı yanıtların alınmasına neden olabilir. Sinir seviyesinin arttığı bir durumda sonuç her zaman, mutlaka sinir ile baş etmek sebebi ile sakinleşmek ile olmalıdır. Amacınız sakinleşmek olduğunda bazı konuları çok daha hızlı çözebileceğinizi de göreceksiniz. Sinirli erkekle baş etme yöntemleri sakinleşmesi için yalnız bırakmak olur. Kadınlar sinirlendiğinde sarılmasını beklerken, erkekler ise daha çok sakinleşmek için yalnızlığı seçer. Ayrıca kadınlar konuşma meyilli iken erkekler biraz daha susmaya meyilli olur. Buna izin vermeniz yeterlidir.

Kıskanç Erkek ile Baş Etmek

Erkekler ile kadınlar arasında yaşanan en büyük sorunlar arasında kıskançlık var. Peki, kıskançlık ile nasıl başa çıkılır? Bunun için aslında kadının hareketlerini sınırlandırması yanlış bir davranış olacaktır! Ona kendinizi olduğunuz gibi kabul ettirmek için biraz güven kazanmayı bekleseniz çok daha avantajlı olacak. Bunun sağlanması ise direkt olarak kıskançlık krizlerinin bir kenara bırakılması için birlikte zaman geçirmek, birlikte güven vermek olabilir. Kıskanç erkekle baş etmek kişinin bu anlamda biraz daha yumuşatarak hareket etmesi ile olur. Kıskançlık konusunda göre, konuyu biraz daha farklı açılardan ele almayı deneyin. Ona küçük hareketler ile empati kurmasını sağlayın. Ancak bunun abartılı olması daha büyük sorunlara ve kavgalara yol açabilir. Bunun için misilleme gibi düşünmeden, biraz daha iyimser tavırlar ile anlamasını sağlayın.

Sunulan öneriler kadın erkekle nasıl başa çıkar sorusunun yanıtı niteliğindedir. Direkt olarak sorunlu olan durumları ortadan kaldırmak üzere hareket etmek gerekiyor. Yaşanabilecek olan durumlar erkekten erkeğe ya da kadından kadına da değişebilir. Daha çok ilişki bazlı hareket ederek bu sorunun çözülmesini sağlayabilirsiniz. Seçim tamamen sizin olacak.

Visits: 1



Bir cevap bırakın.